Boomverzorging door Hein en Iacob

Kroonmeesters boomverzorging is opgericht door Hein Heerze en Iacob Hudig in 2009. Wij zijn begonnen met het vellen van bomen in onze tienerjaren en hebben ons in de loop der tijd ontwikkeld tot ervaren boomverzorgers.

Hein heeft de opleiding Bos-en Natuurbeheer op Larenstein afgerond in 2004.
Iacob heeft een financiële (HEAO accountancy 1996) achtergrond.

Kappen

Nadat we voor het eerst samen een grote Populier klimmend hebben gekapt, kregen we de smaak te pakken. Al snel volgde de volgende boom. Vervolgens zijn we meer gaan leren en vooral investeren. Inmiddels is boom nummer duizend ruimschoots gepasseerd en weten we voor iedere boom op elke plek een oplossing te vinden.

Hiervoor beschikken wij over de volgende materialen en machines.

Wat mensen over ons zeggen

Onze fruitbomen zijn voor de 2e keer weer netjes gesnoeid door Kroonmeesters. En een bakje koffie met ze drinken is ook nog eens gezellig.
Christel, Borne

Kroonmeesters boomverzorging doet zijn naam eer aan. Zeer vakkundige mensen en prettig in de omvang. 2x onze lindeboom later snoeien. Zeer tevreden!

Diny, Nijverdal

De Kroonmeesters, Iacob en vooral Hein, hebben het afgelopen decennium regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in ons bos, langs de houtwal, langs de openbare weg en langs de laan. Dit gebeurde op een prettige, betrouwbare, vakkundige wijze met klimtechniek, met een hoogwerker en anderszins.

Elly Zaaijer, Laren ( Gld. )

Onze walnotenboom moest gesnoeid en IS!!! gesnoeid. De prachtige vorm c.q. oorspronkelijke groeiwijze is behouden gebleven. Waarvoor onze dank.

Marijke en Will, Delden

Meesterlijk duo!
Fely

Fely, Delden

Prima vakmensen, prettig om mee samen te werken.

Hovenier Nijhof, Delden

Een knap staaltje vakwerk. Zeer tevreden over het resultaat. Men wist goed aan te sluiten bij mijn wensen. Dank!

Berthilde, Lochem

Wij zijn zeer tevreden over de kroonmeesters. Professioneel en snel, bovendien wordt alles keurig opgeruimd!!

Familie Boerlijst, Delden